Tag Archive for: jó zene

 

Július második hétvégéjén most már 5 éve Agárdi BorPart!

Az alap ötletem az volt, hogy legyen a Velencei-tó környéki borászatoknak is egy fesztiválja, hiszen ha lehet Mórnak bornapjai, Etyeknek piknikje, Badacsonynak borhete, Fürednek hetei…., és még sorolhatnám, miért ne lehetne a Velence-taviaknak BorPartjuk? Hiszen itt is vannak jó borok!

Tehát, lett. Gárdony önkormányzata, a gárdonyi TDM és a Hegyközség is mögé állt, úgyhogy innen már gyerekjáték volt! (ha-ha-haaaa – hisztérikus nevetés)

Így minden évben, július második hétvégéjén összejövünk az agárdi szabadstrand parkolójában, felverjük a faházakat, felhúzunk egy színpadot és meghívjuk néhány borász barátunkat messzebbi borvidékekről és szuper bulit csapunk!

2023 július 7-én és 8-án te is részese lehetsz ennek a fiesztának és együtt borozhatsz 10 helyi borásszal és 7 vendég borászattal a Velencei-tó partján!

Természetesen jó ételekről is gondoskodunk: a klasszikus és elengedhetetlen sajtok mellett csodás húsételekkel, hamburgerekkel, sütikkel, fagyival, kávéval várunk minden kedves helyit, nyaralót, turistát, fehérvárit, budapestit és bárkit, aki erre kirándul!

A zene is szerves része a programnak és idén is a jazz, a blues, a swing, a rock és a boogie-woogie uralja a színpadot nálunk!

A kitelepülők és fellépők listáját az esemény Facebook oldalán találjátok: https://www.facebook.com/events/804971640813888

 

Találkozzunk 2023 július 7-8-án Agárdon!